Team Bootcamp

Zit jij ook met je handen in het haar en heb je geen originele ideeën voor het jaarlijkse teamuitje, ben je op zoek naar een alternatieve training op je sportvereniging, wil je de gymlessen eens vervangen op school door een prikkelende sportervaring ? Stop! Personal Kitty 4U komt je redden!

De naam zegt het al: Team-Bootcamp!

Tijdens de ruim 1,5-uur durende full body workout in de buitenlucht staan teamwork en fun centraal. Samenwerken, samen sporten, wedstrijd- en spelvormen, samen doelen behalen.

De Team-Bootcamp bestaat uit intervaltraining, krachtoefeningen, circuittraining en competities met als belangrijkste doel samenwerken. Doordat ieder zijn of haar eigen niveau kan aanhouden, is deze outdoor training zeer geschikt als teamuitje.

Wat kun je verwachten?
Door samen actief bezig te zijn, leer je elkaar op een andere manier kennen en het helpt het vertrouwen binnen de groep te versterken. Het neemt eventuele drempels tussen mensen weg, leidt tot saamhorigheid en versterkt het teamgevoel.

Wat kun je na de training verwachten…? Een hechter team met een beetje spierpijn en een flinke dosis energie van de adrenaline.

Tip: Leuk te combineren met een originele picknick of een lekkere BBQ.
 

Proefles aanvragen


facebook
 
 
 
Kitty Groenewegen

T. 06 2490 6692
E. kitty@personalkitty4u.nl

KvK. 58826947
ǀ BTW. 1797.29.524.B01
 
Copyright © 2013 - PK4U Bootcamp - All rights reserved. ǀ Powered by Xenodesign